Mitä näille pitäisi tehdä?



Viherpeukalot, auttakaa! Ihana Aviomies toi kotiin viisi purkillista narsisseja. Mutta mitä niille pitää tehdä jos takapihan kukkapurkit on vielä ihan jäässä ja lumessa? Voiko niitä vaan pitää maljakossa ja kastella vedellä? Vai pengonko autotallista multaa ja jotain vähemmän jäisiä ruukkuja pihalle? Auttakaa ihanat!




Vad ska jag göra med de här? Fem härliga burkar med narsisser. Ute? I vatten eller i myllan eller? Hjälp mig ni härliga som kan det här med blommor!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,
tietääkseni ei ainakaan saa kastella liikaa jos pidät sisällä, ja mahdollisimman viileessä tietenkin,vaikka yöksi viileämpään huoneeseen.
Luulisin :)
Mulla on helmililjoja (sipulikasveja nekin) päivisin ulkona noissa kaupan ruukuissa, ja nostan ne vielä yöksi sisälle kun on lupailtu yöpakkasia. En tiedä paljonko ne kestää pakkasta..

Kolmen koplan mama kirjoitti...

okay, kiitos! Eivät onneksi (?) ole kulausta enempää sitä vettä saaneet, ja ne kaksi ruukkua, jotka eivät mahtuneet mihinkään, ovat jopa kukkaa alkaneet puskea, vaikka ovat ihan vaan kaupasta ja unohtuneet tiskipöydälle.... Isä ajatteli hankkia niille jonkun ruukun tuohon terassille, voisivat siellä pian hengailla. Mutta hyvä, nyt nostan terassin oven viereen, siinä vetää ja on taatusti viileää!