Tuplat pois!

Ah, iso turha tavara pois kotoa.

Tuplarattaat (Brio Double Wave) ovat seisseet reilut vuoden päivät ihan turhanpantteina. 


Mietittiin niiden myyntiin laittamista, mutta ennen kuin ehdittiin edes valokuvata rattaita tai tarkistaa, että kaikki lisäosat on vielä olemassa, törmättiin ostajaehdokkaaseen, joka huhuili juuri tällaisten perään. Hups ja vips ja hän tuli käymään, ja osti rattaat meiltä pois! Kaikkine lisäosineen, ne löytyivät pikapikaa kun tarve oli.

Lapsille tuli itku ja suru, ei heidän tuplarattaitaan saa myydä pois! Istutimme siis lapset hetkeksi tupliin toteamaan, että melkein neljävuotias, joka käyttää 110-senttisiä vaatteita, on näihin ihan liian iso. Pikkusiskokaan ei oikein viihtynyt. Joten rattaat pakattiin ostajan autoon ja iloisesti vilkuttaen ne saatettiin matkalle kohti uutta kotiaan. 

Nyt kotona on enää Emmaljungan Duo Edge Sport-yhdistelmät, joista ratasosa siirrettiin juuri varastoon odottamaan, ja vaunuosa on siivottuna valmiina odottamaan vauvaa kyytiinsä. Takapihalla lojuvat Britaxin kevyet rattaat, meidän "matkarattaamme", jotka ovat viittä vaille roskiskamaa. Niiden tilalle olemme miettineet Phil&Tedsejä, joihin saisi Pikkusiskolle oman istuimen (tarve rattaisiin on satunnaisesti, mutta silti on). Mutta muuten ei ratashankintoja taida tarvita edes miettiä. Paitsi ehkä Emmaljungiin seisontalautaa. Se voisi olla kätevä. Vai?


Ei kommentteja: