Hetki yksin.




Aamupäivä yksin kotona, ja ohjelmalistalla oli pyykkivuoren selätys. Kirjastosta lainattu lasten elokuva pyörimään (koska se piti esikatsoa, takakansi sanoo K3, mutta kuulemma K11 ei olisi liioittelua - Autot2 siis) ja pyykkivuoren kimppuun. Pian oli kaikki viikattuna ja kasoissa, siinä välillä kävin tekemässä spelttipatonkitaikinalle aina seuraavan työvaiheen, leffakin loppui ja naapuri tuli kestovaippaostoksille ja patongit valmistuivat ja pyykit olivat kaapeissa ja... tässähän tämä aamupäivä menikin. 

Ja Autot2 EI ole sopivaa katseltavaa meidän melkein neljävuotiaalle. Harmi, siellä on hauskoja ja kilttejä pätkiä välissä, mutta myös niin paljon aseita ja James Bond -kikkailua, vaikea tarina taustalla... Ei. Ei vielä pariin vuoteen. Mutta opinpa parin hahmon nimen, niitä hahmoja kun hänen vaatteissaan kuitenkin jo on. 

2 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Olihan se Autot 2 aika hurja ekaa kertaa katsoessa mutta nykyään meillä sitä kattoo jo myös Joonas. Lapset ei ajattele asioita niin kuin aikuiset - onneks, joten niiden mielestä tietyt jutut ei oo pelottavia vaikka me niin luullaan. Mutta jokainen päättää tietystikin itse mitä omat lapset kattoo eli en siis yritä ylipuhua tms. ;)

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Tuosta puuttui yli puolet, pöh mitä ajattelemattomuutta aamulla.

;) Tuostahan sä silloin kesemmällä puhuit, ja että se reagointi niihin kamalimpiin kohtiin ja aseisiin oli pari päivää, tovin, ja sit tasaantui. Sillä mä sen lainasinkin kirjastosta, että näkisin itse, mitä olisi tiedossa. Mutta oli niitä ampumisia vähän liikaa mun lapsimakuun... Mut ei sillä, mä aion pitää tän mielessä, että siinä ON kivoja kohtia ja että Martilla on iso rooli, ja Martti on ihku. Ja että Joonaskin katselee sitä jo - eikä teillä ihan hirveästi mitään ampumisleikkejä kuitenkaan eihän? Että kun tästä syksystä on tulossa pitkä ja rankka, niin jos Isoveljeä voisi jotenkin lahjoa tai lohduttaa ISOJEN puuhalla, niin ... :D