Dagens.

Dagens, tänään vähän paremmin onnistunut uintikerta - uimahalli oli auki. Sillä on aika suuri merkitys uitujen metrien määrässä. Tänään(kin) niitä tuli 500. 



Dagens patonkeihin tuli 250g spelttisihtijauhoja ja ohjeen mukaisen määrän (250g) sijaan vain 150g erikoisvehnäjauhoa sekä 50g ruissihtijauhoja ja 50g täysjyvävehnäjauhoja. Kohoaminen, ulkonäkö, tuoksu - kaikki kuten ennen, kohta makutesti. 


Dagens keli on sateinen, ei siis yhtään haitannut käydä läpi viime syksynä pakattuja vakuumipakkauksia. Mitä ihmettä sitä onkaan tullut sullottua.... Nostalgiasyistä (??) säästettäviä poliittisia ja opiskeluaikaisia teepaitoja oli kahden vakuumipakkauksen lisäksi myös yhdessä miehen vaatekaapin jatkeessa säilössä - nyt ovat sentään kaikki samassa vakuumipakkauksessa. Urheilukisoista saatuja ilmaisvaatteita. Luistelupukuja. Partiovermeet. Mamman penkkariasu. Joo, säästetään vielä. Nostalgiasyistä. 

Toisessa vakuumipakkauksessa oli kaikki lampaantaljat (joita viime talvena kaivattiin), vauvan makuupussit ja leikkimatot. Onneksi löytyivät. Isoimmat rattaisiin menevät makuupussit (joista toisessa vielä kaupan lappuset tallella) menivät taljojen kanssa vielä vakuumiin odottelemaan, yksi iso pyykkikorillinen Miehen fleecetakkeja ja muita omituisuuksia odottaa tuomiota ja mielellään poistoa uffin laatikkoon, minun vanhoja mekkojani lähti pesuun - osa tulee käyttöön kunhan vauva on navan toisella puolella, osa lähtee myyntiin. 

Dagens ärsytys on edelleen yksi ja sama. Eipä se tästä taida olemalla vaan helpottua. Äh.

Mutta dagens feelis on hieman parempi kuin eilen, sillä uinnilla (tai millä tahansa ruumiillisella aktiviteetilla) on päätä parantava vaikutus! 

Ei kommentteja: