Tänään.

- Aloitin päivän kurkkaamalla vaatekaappiini. Siellä oli toki vaatteitakin, mutta myös 10 pulloa skumppaa, jonka mies on jo luvannut jollekin muulle, joka ei asu meillä, mutta silti pullot ovat minun vaatekaapissani. Eivätpä ole enää. Ovat olohuoneen nurkassa, joka ei ehkä ole yhtään sen parempi paikka mutta... 

- Kaapista löytyi  pullojen lisäksi 13 S-kokoista kestovaippaa ilman imuja, täytin ne ja laitoin toiseen kaappiin odottamaan käyttäjää. Käyttäjä ei ole vielä syntynyt, jokottelijoille tiedoksi.

- Kaapista löytyi myös 18 Dream Nappyn taittoimua, 9 Myllymuksujen bambuhampputaittoimua, 13 mikroinserttiä lisäimuksi, osa oli Bumgeniouksen nepparillisia, osa lyhyempiä. Lisäksi siellä oli 15 punaisesta froteesta tehtyä taittoimua, 22 froteesta tehtyä kolmekerroksista suikaleimua ja 6 flanellista vastaavaa. Kuka tarvitsee noin paljon imuja? Etenkin kun siis tässä vaiheessa kaikissa S-kokoisissa vaipoissa oli jo jokin imusetti sisällä, yleisimmin harso + jokin kapeampi imu (flanellia, mikroinsertti tms.). Ylimääräiset imut on kuvattu, ja ne löytyvät nettikirppikseltä tuossa tuokiossa - jos tarvitset imuja, linkitän mielelläni sinut sinne - laita viestiä! 

- Odottelen vaatteiden sovittelijoita. Alkuraskaudesta pieneksi jääneet vaatteet ovat myynnissä. Kun tästä taas kutistun, haluan uusia vaatteita. 

- Ulkona tuoksuu hyvälle. Joku lämmittää kotiaan puilla Kiitos siitä! Kerrostaloasuntoonkin saa oikean fiiliksen näin. 

- Iltapäivällä on tarkoitus tallustella postille ja kirjastolle. Postille viemään myytyjä vaippoja kohti uutta kotiaan, kirjastolle jättämään ota-jätä -hyllylle iso kassillinen luettuja aikakausilehtiä. Kaikkea mahdollista vuodesta 2004 elokuun MeNaisiin. Ja sitten kotiin. 

- Ja sitten voisi ottaa ne vauvakirjat käsittelyyn.... jos tulevan Isosiskon nimen edes kirjoittaisi hänen kirjaansa... 

Mitä sinä teet tänään?

Ei kommentteja: