Muovisälä.


Kotia on tyhjennetty turhasta roinasta, ja siinä samalla on yritetty yhdistää tavaroita omanlaistensa kanssa - vauvan tavarat yhteen paikkaan, pieneksi jääneet kengät samaan kaappiin ja niin edelleen. 

Vauvan muoviroinaa on löytynyt ihan joka puolelta, ja tänään tuli vielä yksi laatikollinen vastaan. Otin siis kaikki muoviroinat lattialle ja kävin niitä läpi. Eikä tässä oikeasti voi edes olla kaikki - Aventin tuttipulloihin on jokaiseen oma muovirenkaansa ja noita muovirenkaita on 8 enemmän kuin löytyneitä pullo-osia! Missä ne loput pullot ovat? En ymmärrä. 

Sen, miksi tuttipulloja on paljon, ymmärrän, koska Isoveljelle pumppasin maitoa paljon ja vielä lisää, ja pulloja tarvittiin maidon säilyttämiseen, sitten maito hörpytettiin pikkumiehelle. Isosisko ei hörpytyskuppia tainnut edes nähdä... Tuttipullosta ei kumpikaan ole juuri juonut, paitsi reilun yksivuotiaana kipeänä ollessaan. Punaiset mehukorkit tuossa etuoikealla ovat muuten myös hörpytysrekvisiittaa. Ihan kiva sairaalassa, ei kätevä kotona, kun vatsalaukku on jo hieman isompi ja nälkä on kahta millilitraa isompi. 

Tästä roinakasasta otin ne maidonsuihkutuskepot ja rintakumit keittiöön, ne voisi ihan varmuuden vuoksi kiehauttaa puhtaiksi, ja pumpunkin ajattelin pistää kasaan, mutta kaikki tuo muu... olkoon laatikossaan odottamassa. Siellä on mm. sellaista tavaraa, jonka joku on ostanut varmuuden vuoksi omilleen, todennut turhaksi, laittanut mukaan meille, kun ostimme heiltä vuonna 2008 yhdistelmärattaat pois, ja edelleen on alkuperäispakkauksessaan ihmettelemässä. Tutti, jossa on paikka lääkkeelle. Jep. Lähtee kiertoon, kertokaa jos tarvitsette!

Ei kommentteja: