Ahneella on...

Se alkoi niin hyvin. 

Mutta sitten 74-koon vaatteita oli kolme laatikollista. Ja 50, 56 ja 62 pursusivat yli omastaan. 

Mamma kävi uudelleen Prismassa, osti isompia laatikoita. Ja taas mahtui. Mutta nyt ne eivät istukaan vaatekaapin pohjalle nätisti tasajaolla, ne isot laatikot. Ja nyt laatikoita on kolmessa kaapissa, lastenhuoneen henkarikaapissa, eteiskaapissa ja olohuoneen isossa kaapissa. 

Huoh. Eikö yhtä kokoa riittäisikin vain yksi sellainen pieni laatikollinen? Maria? Riittäisihän? 

Seuraava projekti taitaa siis olla vaatehuoneen muuttaminen VAATEhuoneeksi, että ne laatikot saa sinne olemaan edes saman oven takana kaikki. Tai sitten vaatteiden julma karsiminen.

Jos ei mitään muuta, niin ainakin vaatteet ovat nyt oman kokoistensa kanssa samassa laatikossa ja saman oven takana (kaikki kolme 74-laatikkoa ovat samassa kaapissa, sen verran katsoin..). 

Oikeasti seuraava proggis on vaippavuori. Ja sieltä tulee turhaa myyntiin! 

2 kommenttia:

Maria - muminmamman kirjoitti...

En gemensam karsimisprojekti? På riktigt, dedär barnen behöver ju typ 5 bodyn och 5 byxor i varje storlek, inte mer, tvättmaskinen är ju uppfunnen... men oj vad jag tycker det skulle vara svårt att karsia till den mängden, det finns ju så massor söta kläder...suck...

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Kan ni komma hem till oss nån dag, så kan vi skratta tillsammans på mängden av bodyn i storlek 50 som vi har. Vi som får våra barn ut ur magen som 50cm långa. Helt på riktigt!

Dagisstorlekar behöver man ETT PAR mera, för de vill ha reservkläder, men ändå har jag tre lådor med dagisstorlekar. Galet.

En gemensam karsimisprojekti needed. Definitivt!