Ruokaviikko.

Tuli marraskuu. Tuli sedältä kokonainen teurastettu lammas, paloina. Tuli iso pussillinen luita. Tuli aurinkoinen lauantai-iltapäivä ja grillauskelit! Marraskuussa.


Tuli herkullisia lampaan ribsejä. Grillattuna. Marraskuussa. Kyllä, minun mielestäni tuossa on jotain hämärää, ei marraskuussa kuulu grillata! Mutta jos perhe tahtoo niin... eikä sada. Paistaa aurinko, ihan kuin olisi maaliskuu..? Hyviä olivat ja naapureilla oli hauskaa. Ja meidän perheellä.

Sunnuntain kunniaksi lähdettiin Jumboon syömään ja tuotiin kotiin iltapalaksi perheen ensimmäiset sushit. 


Hmmm...... Raaka kala ei ole meidän juttumme, mutta vegemakirullat olivat hyviä ja listalla oli myös nigireitä grillatulla kalalla - niitä on vielä testattava. Itse syöminen oli hauskaa, etenkin kun tikkutekniikka on kunnossa. Miehellä ei ollut, hän söi haarukalla. Eikä tykännyt niiden syömisestäkään - kalasteli riisinpalasia soijakastikkeestaan, poloinen. 

Loppuviikko on syöty makaroonia ja Vatajan nitriitittömiä nakkeja ja höyrytettyjä pakastekasviksia. Kerran oli uunilohta. Perhe haaveilee keitetyistä perunoista, mutta Mamma ei ehdi (???) kuoria niitä. Ei saa aikaiseksi - se on oikeampi selitys. 


Ei kommentteja: