4 viikkoa.



4 viikkoinen vauva, meidän Pikkusiskomme, osaa seurata katseella Mammaa tai sisaruksiaan, jotka vilahtavat ohi värikkäissä vaatteissa. Hän osaa nukkua päivin ja öin - satunnaisesti jopa yöllä niin, että herää vain pikapikaa syömään ja nukahtaa uudelleen. Hän pysyy hereillä pitkiä pitkiä pitkiä pätkiä, eräänäkin iltana tässä viikolla 4 ja puoli tuntia (viiden minuutin torkut otti siinä välissä)!

Tämä yksilö on viettänyt tämän viikon kovin nuhaisissa merkeissä. Suolatipat, nenä-friida ja lastenosasto hoitajineen ja spiroineen on tullut tutuksi ja tutustumista osastoon jatkettaneen vielä, jos kotikonstit eivät riitä pitämään nenää nuhattomana. 

4 viikkoa synnytyksestä, ilokaasupainajaiset jatkavat kiusaamista edelleen mutta muuten olo alkaa Mammalla olla kohtuullisen ihmismäinen ja jaksavainen. Vaikka se yö olisi rikkonaisempi ja itkuisempikin. 

Päiväkoti kertoi, että Isosisko on taantunut, pahasti. Mielenkiinnolla odotamme keskusteluaikaa - kotona taantumista ei todellakaan huomaa, päinvastoin! Isoveljestä on tullut pomppuhirmu. Rahilta sohvalle ja takaisin, korkeita pitkiä loikkia edestakaisin. 

Ei kommentteja: