Terapiaa.

Että eilisen onnettomuuden kauheudet vähän laantuisivat mielestä, on tänään ollut terapiapäivä. 


Ensin väriterapiaa - näillä maalaan ne Artekin tuolit. Tuoleja on käsittääkseni viisi, mutta ostin tänään maalit kuuteen tuoliin. Hmm... Syytän jälkishokkia. Kolme vadelmanpunaista, kaksi greipinkeltaista ja yksi kiiltävän musta. Ja kun niitä siis on vain viisi, niin yksi greipinkeltainen ja sitten syöttötuoli saa myös uuden väripintapäivityksen kolmannen lapsen kunniaksi. Taidan huomenna maalata jo sen keltaisen. Ja ehkä mustan ensimmäisen kerran. 


Seuraavaksi vitamiiniterapiaa. Paikallinen puutarha (ainakin yksi niistä) myy viiden kilon laatikoissa samana päivänä poimittuja tomaatteja 14 eurolla. Maku on sanoinkuvaamattoman ihastuttava. Terapiatomaatteja on tänään mennyt jo ainakin kymmenen! 


Puutarhaterapia oli vuorossa seuraavana. Autotallin uumenista löytyneet vihreät ruukut saivat sisältöä - kirkkaan pinkin tulilatvan ja purkillisen ruohosipulia. Taustalla näkyy neljättä kesää kukkaa puskeva amppelimansikka ja Isoveljen sekä Pikkusiskon kunniaksi istutetut tammenalut (valkoinen ja harmaa ruukku). 


Ja eihän terapiapäivä ole mikään terapiapäivä, ellei siihen kuulu vaateshoppailua. Isoveli sai parin ehjiä sukkia ja uuden pitkähihaisen paidan. Pikkusisko omi bapaaaa-sukat samantien omiin jalkoihinsa ja dinopaita piti koeajaa huomista päiväkotipäivää varten. Testiajo suoritettiin hyväksytysti. 

Ei kommentteja: