Second hand.

Joskus Miehen työstä on todellista hyötyä. Niinkuin esimerkiksi silloin, kun hän pääsee työn puolesta käymään Helsingin kaupungin varastolla, ja saa ottaa sieltä mukaansa ilmaiseksi ihan mitä vaan, kunhan vie pois. 


Viisi Artekin tuolia on joskus ollut jollain helsinkiläisellä nuorisotalolla. Talven yli ne olivat meidän autotallissamme, keräsivät pintaansa ihastuttavan homekerroksen ja olivat värisuunnitelmien kohteina aina hiljaisina "mitä me niille tuoleille tehdään" -hetkinä. 








Kuvia ennen ja välivaiheessa. Kaksi tuoleista on nyt puhdistettu ja hiottu karkealla hiekkapaperilla. Hioin tuossa aamupäivän kunniaksi, kun en muutakaan keksinyt. Seuraavaksi ne saavat valkoisen pinnan ja sen päälle vielä kalustemaalikerroksen jotain herkullista väriä. 

Keittiössä on limenvihreä puolipanelointi ja kolme kirkkaan oranssia puutuolia. Biojäteastia on vadelmanpunainen, ja jotenkin se houkuttelisi maalaamaan ainakin osan näistä viidestä tuolista vadelmanpunaiseksi. Syöttötuoli, joka taas vuoden päästä on kovassa käytössä, on keltainen, eli osan tuoleista voisi maalata keltaisiksikin. Miltä kuullostaa? Valkoisiksihan niitä ei voi jättää, se olisi liian aikuista ja hienoa tähän värien sekamelskaan. Voisikohan yksi olla kiiltävän musta..? Hmmm... 

ps. Kun kerran tällä saikulla pitää ottaa rennosti ja lepäillä, niin lupaan ja vannon, että istuin rauhassa ja hiljakseen hioin. Pidin juomataukoja ja ei supistellut. Vauva tosin heräsi puuhasteluun. Mutta istuin ja hioin. Ihan oikeasti. 

Ei kommentteja: