Nam nam leipä!

Puuroa vuoassa? Siltä se näytti! Ruisjauhoja, grahamjauhoja ja sämpyläjauhoja yhteensä 1.25 kiloa, litra kylmää vettä, 25g hiivaa, teelusikallinen suolaa ja teelusikallinen hunajaa. Ja voideltuun vuokaan. Tai siis kahteen.


Kylmät vuoat saman tien kylmään uuniin, uuni päälle 100 -asteiseksi ja 40 minuutin päästä uuni 250 -asteiseksi ja siitä 40 minuutin päästä leivät pois uunista. Kippaus liinan sisään ja "odota seuraavaan päivään".


 Hah, odotimme kaksi ja puoli tuntia. Suolaa saisi olla ehkä vähän reilummin, mutta muuten ihan mielettömän hyvää näin helppoleipoiseksi leiväksi. 


Tämän näköisen jauhopussin takakannesta oli tuo resepti. Mainosti olevansa helppo resepti. Ja sitä se oli! 


Ei kommentteja: