Spirulinasmoothie. Huh.

Eilinen shoppailu näkyy tämän päivän smoothiessa. Ja kyllä, meille kuuluu muutakin kuin vain Mamman viherpirtelöitä. On vaan ollut vähän enemmän väsyneempi jakso tässä, ja päivä päivältä menee vähemmän aikaa Mamman päikkäreihin, joten ehkä sitä lapsiarkeakin jaksaa pian taas arkistoida.

Tästä se lähtee, aamusmoothie. Romainea, vehnänorasta, banaani, gojimarjoja, kuivattuja karpaloita, loraus karpalomehua ja auringonkukan siemeniä.


Ja näin pahalta se näyttää. Tuoksu on hyvä, sellainen tuoreen vihreä aavistuksella jotain pirteää.


Ja sitten kun päälle laittaa elämän ensimmäisen spirulinasatsin, äärimmäisen varovaisen puolikkaan teelusikallisen, näyttää se näin kamalalta: 


Onneksi varoittivat Ruohonjuuressa tästä. Ja kaikki nettilähteetkin varoittavat. Onneksi. Spirulina ei juuri tuoksunut miltään, mutta näky oli aika pysäyttävä. Sekoitettuna ei onneksi näyttänyt yhtä kamalalta, melkein vain paransi väriä kauniimman vihreäksi. 


Sitten vielä maunpelastaja-mustikat ja mangot pakkasesta ja kuvausrekvisiitan viereen ennen makutestiä. 


Ja uskokaa tai älkää, paras smoothie tällä viikolla! Kauniin lila (tai.. sinnepäin), makea ja alitajuisesti terveellinen. Spirulinalevä ei sieltä maistunut ja romainen ja vehnänoraan ruohoinen makukin oli jotenkin tasoittunut. Huomenna voisi uskaltaa laittaa kokonaisen teelusikallisen... ja vaikka sitä lollo rossoakin vielä sekaan. 

Ja sitten ulos nauttimaan kauniista päivästä!


1 kommentti:

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Ainiin, ostin niitä mulpereitakin! Jos tulee karkinhimo, niin nappaan sellaisen marjan suuhun ja leikin, että se on toffeeta. Ja saan samalla litanian hyviä aineita sisääni väriaineiden ja aromien sijaan. Niistäkin voisi tehdä postauksen joku päivä.