Päivän smoothie.


Pitkien googlailujen jälkeen päätin tänään lähteä ostoksille. Ostoslistalla on spiruliinaa. Maca ja klorofylli saavat jäädä vielä kauppaan odottamaan sitä, että vauva on ulkona. Ja gojimarjapussi tarttui matkaan eilen ihan lähiruokakaupasta. Ei olisi pitänyt, niissä on rikkioksidia. Kunnon marjoissa ei olisi. 

Aamulla laitoin paheellisia gojimarjojani banaanin kanssa viilin sekaan ja ah, nälkä lähti kerrasta, ei jäänyt sellaista "ottaisinko vielä vähän karkkia aamupalaksi" -tunnetta, mikä on niin yleinen tunnelma ollut täällä...

Ja sitten tein aamun smoothien: kourallinen romano-salaattia ja vehnänorasta (yhtensä, ja jätin lollo rosson tänään pois), ehkä 15 gojimarjaa, loraus auringonkukansiemeniä, banaani, pakkasesta mustikoita iso kasa ja 5 mangokuutiota. Nesteenä karpalomehua. Ja että oli törkeän hyvää! Tuoksu on vihertävän ruohoinen mutta maku makean pehmeä, toki hieman ruohoinen. 


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

"törkeän hyvää, maku toki hieman ruohoinen" :D Nostan hattua, hienosti sujuu valitsemallasi tiellä. Mistä se kertoo, ettei allekirjoittanutta edes jaksa kiinnostaa mikä on spiruliina... Lomaa tänne, kiitos?

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Jos ruohoisella sivumaulla saa vieroitettua itsensä pepsikierteestä niin.... pakko kyllä myöntää, että onneksi varoittivat eilen Ruohonjuuressa vielä kerran spiruliinan vahvan myrkyllisestä väristä, meinasi tänään aamulla nimittäin kaduttaa ostopäätös :) Kuvatodisteita päivän postauksessa.

Loma olis kiva täälläkin, lomaa kaikille!!!