Meidän viikonloppumme.


Uusin perheenjäsenemme Lucifer saapui lauantaiaamuna, pienessä laatikossa. Kun se oli iltapäivään mennessä saatu koottua, pidettiin naapureiden kanssa grillibileet - oli isoja naudanlihapihvejä, herkkusieni-juusto-pekoninyyttejä, halloumia, maissia, makkaraa, paprikaa ja pekonia. Ja toki myös simaa, mehua ja kuplavettä. Ulkoleikkejä ja auringosta nauttimista siinä rakentamisen lomassa.


Sunnuntaipäivä aloitettiin aikaisella lounaalla, missäs muualla kuin aurinkoisella terassilla. Vasikan kokolihahampurilaisia. Helt på riktigt. 


Näiden jälkeen käytiin puistossa leikkimässä ja tyhjässä uimahallissa uimassa - Isoveli oppi uimaan kellukkeiden kanssa! Syvässä vedessä veteli leveä hymy naamallaan ihan itsekseen. Mamman iso kolmevuotias!

Iltagrillimakkaraseura odotellessa Isoveli yllätti vielä osoittamalla ensimmäistä kertaa oma-aloitteista kiinnostusta polkupyöriä kohtaan - äkkiä kypärä päähän ja 10-tuumaisella kolmipyörällä koulun pihalle polkemaan. Pikkusisko työnsi työntöaisasta vauhtia. Satula on ihan liian matalalla, mutta niin vain Isoveli tajusi, mikä homman nimi on! Ihan tuosta noin vaan, pyörä onkin meillä ollut vasta kaksi kesää... Grillauksen lomassa hän otti oman 12-tuumaisen pyöränsä esiin, totesi että siinä on apupyörät, ja sai pyörän ihan itse liikkeelle terassilla! Tekniikka on hiffattu, huomenna pitää heti päiväkotipäivän jälkeen päästä koulun pihalle hiomaan. 

Grillimakkaroista (buffelimakkaraa, valkosipulimakkaraa ja minulle ja lapsille jotain ihan tavallistakin), salaatista, tsatsikista ja maisseista ei ole kuvaa. 

Nyt on kyllä hyvä mennä nukkumaan tällaisen touhuperheviikonlopun jälkeen!

Ei kommentteja: