Dagens.





Käytännössä koko päivä ulkona. Ja mikä päivä! Ahkeroimme pihalla, siirsimme hiekkalaatikon, purimme kasvimaan ja siirsimme mullat isoihin ruukkuihin ja loput perunapelloksi hiekkalaatikon taakse. Isä maalasi puunsuoja-aineella vanhan puolen terassista, siitä tuli mahtavan harmaa. Hiekkalaatikkoon ostettiin uutta hiekkaa, nyt siellä kelpaa taas tehdä kakkuja. Kukkaruukuissa on mehevää, kastematoista multaa odottamassa vankilan myyjäisiä ja taimia. 

Hetken aikaa lapset vain leikkivät, ja minä luin kirjaa (sitä vampyyrikirjaa, Radleyn perhettä) auringonpaisteessa. Join holittoman siiderin ja nautin elämästä. 

Pihaan kannettiin pöytä ja aurinkovarjo, sekä säilytysarkku. Grilli toimitetaan tämän viikon aikana. Grillin tilpehöörit meillä taitaakin olla jo (joka reissultaan Mies tuo jonkun tärkeän, puhdistusharjan tai grilliottimet...), kaasupullo puuttuu vielä. 

Illalla olimme vielä läheisen päiväkodin pihalla leikkimässä naapurin ja heidän lastensa kanssa. Päiviteltiin valtavaa vatsaani (17+6), missään muualla mitään kiloja ei sitten olekaan. Mutta vatsa on valtava viikkoihin suhteutettuna. 

Hyvä päivä. 

Ei kommentteja: