Loma.

Oi mikä ihana blogiloma tässä onkaan tullut vietettyä! Ihan pihalla olen kaikkien muiden blogipäivityksistä, omat valokuvat on monelta viikolta lataamatta koneelle, monta blogitekstiä on hautumassa suunnittelumyssyn alla... mutta ei haluaisi saada aikaiseksi vielä.

Blogiloma on mennyt ihan oikeasti lomaillessa, Pikkusisko pääsi ensimmäistä kertaa lentokoneeseen - siitä on tulossa oma tekstinsä. On vietetty kaksivuotissynttäreitä. Löydetty kukkia takapihalta. Otettu vastaan virpojia. Syöty hyvin. Saatu lapset nukkumaan kerrossängyssä. Nähty palmuja ja aurinko. Kaivettu takapihan terassi lumen alta. Syöty kevätkauden ensimmäiset tsatsikit. Leikkautin hiukseni (vai oliko siitä jo puhetta...). Narsissit, joihin pyysin apua, jäivät ihan hunningolle ja ovat kasvaneet ilman vettä ja huolenpitoa melkein metrisiksi - odottavat edelleen sitä ruukkua ja multaa ja ulospääsyä..... Mutta kaikesta tästä on tarkoitus kertoa tarkemmin, kuvien kanssa, vähän enemmän.

Jos vaan malttaisi illalla avata vielä tietokoneen ja saada aikaiseksi edes jotain. Nyt illat menevät tv:n katsomiseen ja päivästä toipumiseen. Maha kasvaa, mutta ei ole mitenkään valtava. Pää voi hyvin, muttei ole mitenkään erityisen pirteä. Unitunteja tulee, muttei läheskään tarpeeksi. Ja päivän pirteimmät tunnit kuluvat työnantajan pillin mukaan tanssien. Toivoa on, eilen illalla en mennytkään enää meikit naamassa nukkumaan! Lisää siis on tulossa. Pysykää kanavalla ;)

Ei kommentteja: