Elämä voittaa!

Kunnossa ollaan, vaikka blogi onkin elänyt hiljaiseloa. Flunssa iski perheeseen ihan kunnolla, keskimmäinen sai ensimmäisen korvatulehdusdiagnoosin ja tutustuimme ensimmäistä kertaa lasten antibiootteihin. Kyllä, nyt vasta. Onneksi. Suolatippoja on mennyt, vatsat olleet kuralla, kakkaaminen isojen tyyliin oli unohduksissa. Isä oli työmatkalla. Äitiä kiinnosti enemmän erilaisten suklaakakkureseptien kokeilu ja ruuanlaitto, kuin tietokoneella istuminen. Kännykällä tuli luettua blogrollin blogeja, siinäpä se.

Nyt on iskenyt neuloosi. Se on oman lihomisen estämisen kannalta parempi tauti kuin suklaakakkuaddiktio. Mutta sekin pitää Mamman pois tietokoneelta.

Yöunet ovat paremmat sekä äidillä että tyttärellä. Kaikilla lapsilla ja isälläkin.

Monta blogitekstiä on ajatuksen tasolla ollut valmiina, postauksia olisi tullut ruoasta, leipomuksista, lasten lutkautuksista, pienimmän tutustumisesta kasviksiin ja hedelmiin, kierukoista ja hormoneista, rintojen tutkimisesta rintasyövän varalta, hiihtämishaaveista, au pairista ja yökyläilystä, leikkitreffeistä sekä neuloosista, kässänopen painajaisen villatakista ja viikkoruokalistoista. Ehkä joku noista konkretisoituu vielä luettavaksikin. Tai sitten ei.

Nyt jatkuu neulominen, se villatakki valmistuu "ihan kohta".

Ei kommentteja: