Isyysloma! Jihuu!

Pikkusisko täytti lauantaina 8 viikkoa, ja Isä kotiutui yövuorosta töistä noin yhden aikaan iltapäivällä ja menee töihin seuraavan kerran uudenvuoden aattona! Isyysvapaa rules! Selvisimme elossa tähän asti! Vastoin kaikkia olettamuksiani ja painajaisiani.

Ensimmäisen isyysvapaa-arkipäivän kunniaksi isot lapset pääsivät päiväkotiin ja me muut lähdimme käymään kahvilla ja joulukoristeshoppailureissulla.





















Kahvi piti hakea kaukaa lentokentältä, mutta jouluinen grande toffee nut latte oli ehkä sen arvoista. Mukaan tarttui myös joululahja isälle (ks. kuva alla) ja caramel-kastiketta kotikeittoisiin latteihin laitettavaksi. Sokeria ja lisäaineita, juuri sitä mitä tässä vielä tarvittiinkin... 

Niin ja lisää näitä mukeja. Niitä on jo iso keittiön nurkkakaappi pullollaan, onneksi kiertävät käytössä myös hyvin eivätkä vain seiso siellä pölyyntymässä. Hyvän markkinaraon ovat keksineet, hamstraamiseen taipuvainen Isähahmo kun keräisi näitä kaupunki- ja maamukeja tässä isossa ja myös pienessä espressokoossa jos antaisin luvan! 

Lentokentältä hurautettiin keskustan Stockmannille, sieltä piti pikaisesti vain katsoa pihavaloja ja joulukuusta, mutta törmäsinkin heti vauvan pitstop-pysähdyksellä mammakaveriin

joka Baby Blue(s) -bloggaa täällä. Automatkalla olin juuri käynyt blogikierroksella, ja lukenut että hän on menossa lounastreffeille. Olipa ihana, että sen kerran kun me päästään vauvan kanssa keskustaan asti, nähdään heti tuttuja! 

Joulukuusta ei ostettu, eikä jouluvaloja, Herkusta haettiin lounasta ja iltaruokaa pariksi päiväksi ja lastenosastolta mukaan tarttui pitkään haaveiltu seisomalauta meidän Emmaljungiin. 

Päiväkotien kautta kotiin, vauvalle kuiva vaippa ja villahousukuoret (kyllä, yritän vielä). Ja huomataan, että seisomalauta ei sovi meidän vaunuihin. Meidät löytää siis huomennakin Stockalta.


Ei kommentteja: