Plussaa!

Mars Mars -kampanja ei lähtenyt käyntiin ihan niin kuin Strömsössä. Kävin maanantaiaamun kunniaksi vaa'alla. Ei olisi pitänyt. Tai ehkä se kannatti. En tiedä vielä. Ainakaan en syönyt aamupalaksi suklaata.  Vaaka näytti nimittäin ihan järkyttävää lukemaa 88,7. En ole koskaan painanut näin paljon. En ikinä. En ole koskaan ollut näin lähellä yhdeksääkymmentä kiloa. Olen painanut 57kg. Se oli sairasta. Tämä nykyinenkin on sairasta. Viikossa kaksi kiloa painoa lisää, vaikka täysimetyksen pitäisi kuluttaa läskiä pois. Kävin lenkilläkin.

Tosin söin joka lenkin päälle varmaan kilon suklaata ja marmeladia. Join limsaa enemmän kuin ennen (koska sitä oli kotona). Söin pari hampurilaisateriaa (koska mies oli lomalla ja häntä laiskotti).

Nyt joku roti tähän. Mars mars -viestin kommenteissa kehoitettiin syömään proteiineja ja vähemmän hiilareita. Varmaan kannatettava ajatus - ja se suklaa jää pois nyt. Ei suklaata omaan suuhun ennen perjantai-iltaa. Perjantaina saa vähän mys-herkutella. Ja tänään syön lounaan. Se jäi parina päivänä välistä ja kostautui iltapäivän tuntien herkuttelulla ja suklaan mutustelulla.

Ruokavalio taitaa sittenkin mennä uusiksi samaan syssyyn. Pakko. Huoh. Tsempatkaa lisää, sitä todella todella tarvitaan!

1 kommentti:

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Enkä osaa näin isona edes laskea oikein! Viikossa tuli kolme kiloa plussaa. VIIKOSSA. KOLME. KILOA. ! ! !

Nyt tarvitaan kovan luokan apuja. Mielenlujuutta. Kunnon ruokaa. Lukko herkkukaapin oveen.

Toivottavasti osa tästä on nesteitä. Pakko olla.

Tämän iltapäivän neuvola-ajalle kipitetään kiertoreitin kautta rattaiden kanssa, oli vauvan nälkäunitilanne mikä tahansa. Ja vaikka sataisi tiskirättejä taivaalta.

Hjälp!