Mars mars!

Kävin hikivaunulenkillä. Itseasiassa tällä viikolla jo neljällä lenkillä. Urheilukerrasto alimmaiseksi, kunnon kengät jalassa ja tavoitteena on ollut tulla hikisenä ja väsyneenä takaisin kotiin. Miksi?

Reissun aikana alkoi ahdistaa taikinavatsa, joka pömpöttää huonojen ruokavalintojen takia ja suurenee vaan, vaikka vauva on jo ulkona mahasta. Alkoivat ahdistaa ne jenkkakahvat, jotka pursuavat farkuista ulos. Toppien paljastamat löysät allit. Peppu, joka ei mahdu takapihan rengaskeinuun. Jatkuva hengästyminen pienestäkin liikkumisesta, koko ajan aukeava herkkukaapin ovi.

Kävin vaa'alla. Painan enemmän, kuin ennen synnytystä. Ei näin Mamma. Ei näin.

Nyt tästä tehdään julkista. Painan 85.7kg. Tai painoin maanantaina. Päivitin Heiaheian. Latasin puhelimeen Sports Trackerin. Pakkasin vauvan vaunuihin nukkumaan ja sen sijaan, että vaan siirtäisin hänet takapihalle, olen kuunnellut musiikkia kuulokkeista ja pistänyt jalat kipittämään kylälle ja takaisin. Neljä parin kilometrin lenkkiä tällä viikolla. Pikkuhiljaa pidennän matkaa. Otin Heiaheiasta treeniohjelman. Nyt tämä Mamma liikkuu. Piste.

Tavoitteena on säännöllinen kuntosalilla treenaaminen ja juoksemisesta tykkääminen. Kuntosalille pitäisi ensimmäisellä kerralla saada PT mukaan (en viss fysioterapeut som brukar komma hit alltid nu och då sku kunna skicka en offert om sina tjänster, jag bokar mer än gärna en tid till gym med dig!). Juokseminen tulee kuvioihin joskus keväämmällä.

Ruokavaliomuutos on vuorossa myöhemmin. Ei kaikkea kerralla kuitenkaan - ja nythän ei ole vielä tarkoitus laihduttaa: imetys ensin!

Kaikenlainen tsemppaaminen otetaan riemulla vastaan. Tarjoudu lenkkiseuraksi tai anna hyviä ruokavinkkejä (saa sitä uusia ruokia tehdä vaikkei ruokavaliota muutakaan vielä).


2 kommenttia:

Sointu kirjoitti...

HYVÄ MAMMA!!! GoGoGo!

Pikkuhiljaa lämmitellen ja totutelleen liikenteeseen, ettei tule henkinen tahi fyysinen revähdys. :) Syömisistä: laita se herkkukaapin ovi kiinni, ja jos ja kun sitten joskus alat tekemään itsellesi runsaasti proteiinia, kasviksia ja hyvälaatuisia hiilareita sisältävää ruokaa, tee sitä pal-jon kerralla ja pakasta valmiina annoksina. Munakas on aina hyvä. Ja voihan sitä imetyksestä huolimatta syödä järkevästi. :)

Kolmen koplan mama kirjoitti...

Heja heja, niinhän sitä kai voisi ;) t. nimim. tänään suklaata ja hampurilaista mussuttanut läskikasa... ulkonakaan en käynyt. Mutta siivosin! Vaihdettiin huonejärjestystä ;)