Oj vad tiden går!

Nämligen, vi äter samma mat, alla i familjen. Åtminstone igår, för då hade vi hönssoppa med potatis och morötter.

Alla andra åt en soppa med vegebuljong i, bebin, som på lördagen fyller 6 månader, fick samma soppa utan buljong och med mindre hönsbitar i. Och hennes fick ta ett varv med mixern, det gjorde inte den andra soppan.

Härligt. Aaah vad härligt. Att laga mat som alla kan äta!

Att tiden går märkar man också annars. Bebin rör på sig. Hon är där, men mittiallt har hon huvudet där. Först ligger hon men mittiallt är hon halvsittandes redan för hennes småa händer har fått ordentligt tag på stolen och hon lyfter sig högre och högre...

Hon är btw vår första som har inbillat sig att fjärrkontroller och mobiltelefoner är något som småbarn i hennes åldern ska ta hand om. Att de är hennes leksaker, hon ska ha dem och that's it. Det gjorde inte Storebror och Storasystern, på riktigt! En till fröken med temperament har vi fått till familjemedlem. Den äldre med temperament fyller idag tre år, och oj vad vi väntar att treårstrotsen sku bli lite lugnare en stund så att vi orkar round 2 om cirka 2 år.

Tiden går. Jag har nu först lärt mig att njuta av allt så länge det varar. De stora leker. Jag får sova. Den lilla sover och äter. Man skall njuta av det. Ha en bra dag allihopa!

Ei kommentteja: